Ord i Grenseland 1. – 4. september 2016

I år arrangeres litteraturfestivalen Ord i Grenseland for sjette gang. Rammen er perfekt: festivalen avvikles i sin helhet innenfor de gamle festningsmurene i Gamlebyen i Fredrikstad og alt er duket for en spennende og innholdsrik helg.

Årets utgave av Ord i Grenseland tilbyr noe for enhver smak. Det blir prisutdeling, boklansering, debatt, samtaler, bokbad, musikalske innslag, film, kåserier, Kirken i Grensleland, caféteater, gatefest og mye, mye mer. Barn og ungdom er også ivaretatt: et rikholdig skoleprogram betyr at distriktets elever får forfattermøter de ikke glemmer med det første. Og høykultur for barn, er det mulig? Selvfølgelig! Vi gir dere Hamlet og Shakespeare presentert på en måte som trollbinder alle fra 7-100.

Gå ikke glipp av gatefesten «Ord til Bord» i Gamlebyen ved Mormors og Majoren. Det blir god mat, godt drikke,sang og underholdning både fredag og lørdag!

Hjertelig velkommen til Ord i Grenseland.

Uri-Helene_Foto-Christian-ElgvinSteen-ThorvaldNygaard-WilliamerikfossneshansenAlfCrannerLinnea+MyhrevigdishjorthERudeng_1lisa_aisato

 Følg oss påfacebook