Skip to content

Hovland og Tomrens poporkester 

Tid: fredag 11 oktober 2024. kl. 20:30 – .
Sted: Litteraturhuset Fredrikstad.

Ragnar Hovland og Bjørn Tomren framfører uforglemmelige og svært personlige tolkninger fra pop, rock-og filmhistorien. Det er duket for en perfekt fredagskveld!

Du møter:

Ragnar Hovland (f. 1952) er en av de mest særegne stemmene i norsk litteratur. Siden debuten Alltid flere dager i 1979, har han utgitt over 50 bøker i de fleste sjangre, for både voksne og barn. Han har mottatt en rekke priser, blant annet Kritikerprisen, Brageprisen, Dobloug-prisen og Bastian-prisen.
Bjørn Tomren (f.1981), artist, låtskriver og vokalutøver fra Tomrefjord, kjent fra blant annet fra jodle- og trekkspillduoen Polkabjørn & Kleine Heine og bandet Kniven På Strupen med Ole Paus. I 2017 deltok han på verdensmesterskapet i strupesang i Tuva, og fikk en bronsehest. Tomrens debutplate ble utgitt 2019 til perlemorskinnende anmeldelser. Bjørn Tomren har også verdensrekorden i flest forseringer av Norge på langs; i kajakk, til fots, på ski og i robåt. Bjørn Tomren har også imponert hele Norge som den mest særegne artisten i den populære NRK-serien «Stjernekamp». Med sitt unike utrykk og sin enestående formidlingsevne har Tomren på kort tid rukket å bli folkeeie.

Vi takker våre gode støttespillere: