Skip to content

Mens vi venter på Ord i Grenseland: Et eget sted

Tid: onsdag 20 september 2023. kl. 19:00 – 19:45.
Sted: Camino Bok.

 

«Det året jeg fylte førtien kjøpte jeg et hus i landsbyen Roquebrun sørvest i Frankrike. Huset var bare mitt. Jeg kjøpte det til meg selv, for lånte penger.»

Slik starter Kristin Vallas fortelling Egne steder.

Inspirert av Virginia Woolfs klassiske essay Et eget rom legger Kristin Valla ut på en reise til Frankrike for å skaffe seg et sted å skrive.

Møt Kristin Valla i samtale med Anne Fjellro om stedet hun og en rekke kjente kvinnelige forfattere har skapt som sitt eget skrivested.

Kristin Valla debuterte som skjønnlitterær forfatter med romanen Muskat, som er oversatt til syv språk. I 2019 kom romanen Ut av det blå, som ble nominert til Bokhandlerprisen. Denn våren ga Kristin ut sin sjette bok Egne Steder. Kristin er oppvokst i Finneidfjord i Nordland. Hun er utdannet journalist, og har blant annet vært redaktør for Aftenpostens kulturmagasin K.

Samtalen ledes av Anne Fjellro. Hun er programansvarlig ved Litteraturhuset Fredrikstad og leder av litteraturfestivalen Ord i Grenseland. Anne har studert litteraturvitenskap, idéhistorie og psykologi, med master i organisasjonspsykologi.

Denne bokpraten er en av flere Mens vi venter på festivalen-arrangementer i samarbeid med Camino Bok.

Tid: Klokka 19.00
Camino BOK
Pris: 50,- (betales på stedet)

Vi takker våre gode støttespillere: