Skip to content

Fredag

Fars rygg, mors kollaps

Hva er det jeg gjør i dag, som ødelegger for barnet mitt som voksen? Og hvorfor gjorde tok foreldrene våre de valgene de tok? Det er rom for både tragedie og komedie når Niels Fredrik Dahl møtes Selma Lønning Aarø til samtale om voksne barn og deres foreldre.
Read more

Hovland og Tomrens poporkester 

Ragnar Hovland og Bjørn Tomren framfører uforglemmelige og svært personlige tolkninger fra pop, rock-og filmhistorien. Det er duket for en perfekt fredagskveld! Du møter: Ragnar Hovland (f. 1952) er en av de mest særegne stemmene i norsk litteratur. Siden debuten…

Read more

Den forbudte tanken

To av siste års sterkeste og modigste romaner! I Tina Åmodts siste roman opplever hovedkarakteren, som lever i et lesbisk samliv, sterkere tilknytning til den av sønnene hun selv har født, mens Pia Edvardsens hovedkarakter sliter med å akseptere seg selv. Møt dem, i en samtale ledet av Peder Kjøs.
Read more

Men nå! Fortellinger om siste akt

Møt Kyrre Andreassen og Andrea B. Hovig til samtale.  Ikke mennesker jeg kan regne med handler om Linda Hansen, tobarnsmor og ansatt i kommunen. Det er en roman om hvordan det er å skjønne at mannen din har lagt seg…

Read more

Realitysjangerens mørkeste time

Hvor går grensene realityunderholdning? Dette utforsker Ida Fjeldbraaten i sin nye roman "De andres liv". Møt henne på Hoi Polloi i samtale med Christine Haugsten Ellefsen.
Read more